Ankara Dijital Reklam Ajansı

Ankara Dijital Reklam Ajansı olarak dijital medya ile ilgili yazılarımıza devam ediyoruz…

Bildiği üzere reklam çok eski tarihlerden bu yana günümüze gelmiş bir olgudur. Reklam sayesinde sattığınız ürün veya hizmet olsun tüketici ile buluşmasını sağlamaktadır. Reklamın ilk çıktığı dönemlerde günümüzde birçok evrim geçirmiştir. Televizyon ve radyonun evlerimize girdikten sonra yaygınlaşmasından sonra televizyon ve radyo reklamları popüler olmuştu. Şimdi ise internetin hayatımıza ve cebimize girmesi ile birlikte dijital reklamlar günümüzde popüler. Çok hızlı, aşırı hızlı ve görülmemiş bir hız ile büyüyen djital medya, sosyal medyanın da hayatımızın ayrılmaz bir parçası olması ile geçmiş reklam yöntemlerinden çok daha farklı bir büyüme ivmesi ile büyüyor. Bu söylemimizi bir istatistiki bilgi ile ispatlayalım ;

”  Facebook’a 9 ayda katılan yeni üye sayısı 100 milyon. 50 milyon kullanıcıya ulaşmak için televizyon 13 yıl, internet 4 yıl beklemişti ?”

Peki siz Dijital Medyanın neresindesiniz ? Eğer halen markanız sosyal medyada yok ise veya yeterli verimi alamıyorsanız uzman ekibimiz ile bir toplantı ayarlamanızda fayda var.

Dijital medya ile geleneksel medya arasında birçok fark var. Bu farkların en başında dijital medyanın geleneksel medya’ya göre sayısal veriler ile ölçülebilir olması. 2017 yılında yapılan bir reklam araştırmasına göre %55 olarak televizyon reklamları öne çıkmıştır. Televizyon reklamlarının önde çıkması bir alışkanlık mı yoksa vazgeçilmez bir reklam aracımı bunu bizlere zaman gösterecektir. Mobil teknolojinin çok hızlı gelişmesi bu durumu değiştirecek gibi durmakta.

Dijital Reklamcılık Yeni Rotalar Çiziyor !

Dijital pazarlamaya başlayacak firmalar ilk olarak bir web sitesi ile işe başlamak zorundadırlar. Bu dijital reklamcılığın en temel kurallarındandır. Web sitesi ile ürün ve hizmetlerinizi ziyaretçilerinize aktararak onların sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Web sitene ek olarak size en uygun sosyal mecraları doğru kullanımı ile dijital reklamcılık yapabilirsiniz. Ancak sosyal medya yönetimi ciddi bir uzmanlık gerektiren iştir. Takip, emek ve tecrübe gerektirir. Ankara Sosyal Medya Ajanslarından WMS 360 Digital olarak sosyal medya hesap yönetiminlerin de yanınızdayız.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir