Ankara Google Reklam Ajansı Arıyorsanız Doğru Yerdesiniz

Google Reklamlarınızı Profesyonel Bir Google Reklam Ajansına Vermek

Bütçeniz ne olursa olsun google’a reklam vermek istiyorsanız bir google reklam ajansı ile çalışmanızda fayda var. Google reklam ajansı ile çalışmak maaliyetlerinizi düşürürken reklam kalite puanınızı da yükseltecektir. Google reklamlarını kendinizin de verebileceği gibi ajanslar ile de çalışabilirsiniz. Bunun için google kolay kullanımlı bir arayüz geliştiriş durumda ancak google reklamlarının takibi gerekir ve maalesef yoğun iş temposundan bu reklamlara ayıracak zaman bulamıyoruz bu durumda ajans’a vereceğiniz %10-20 danışmanlık ücretinden fazla bir maaliyet ile karşılaşabilirsiniz.

Dünya üzerinde Yandex, Yahoo ve Bing gibi bilindik bazı arama motorları var ancak dünya üzerinde Google en popüler olanı. Hatta çoğumuz google ekranı gördümüz de internet var diyoruz. İnternet ve google o kadar birbirine özdeşlemiş durumdaki internet = google. Hal böyle olunca firmalar Google arama motorlarına reklamlar vererek potansiyel müşterilerine ulaşmak istemekteler. Dijital medya geleneksel medya’ya göre daha ölçülebilir ve ekonomik olması da dijital medya’yı geleneksel medya göre daha avantajlı hale getiriyor. Tıklama başı ve bin gösterim başı maaliyetler ile düşük bütçe ile yüksek satış rakamlarına ulaşmak mümkün.

Google reklamı vermek sanıldığı gibi kolay gözükmüş olsa bile hiç de o kadar kolay bir durum değil. Google reklam panelini sürekli takip etmek,  ilk kurulumunu yapmak ve reklamları sürekli optimize etmek gibi birçok teknik konuda boğulmanız mümkün siz en iyisi bir dijital reklam ajansı olan WMS 360 Digital’a google hesabınızı emanet edin ve siz sadece işlerinize odaklanın. Google reklamları hakkında merak ettiniz herşey için 0312 911 30 63 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir