Ankara Sosyal Medya Reklamları İçin Doğru Adres

Günümüzde Sosyal medya’nın olmadığı bir yer kalmadı gibi. Geleneksel medya ile birleşmesi ile birlikte sosyal medyanın gücünü geleneksel medyacılarda kabul etti. Çünkü sosyal medya geleneksel reklama göre hem daha ekonomik hem de ölçülebilir. Misal olarak bir bebek mağazasının bilboard reklamlarını ele alalım Misal Günde 100.000 Kişinin geçtiği Kızılay Kent Meydanını düşünelim. Burada bir bilboard reklamının maaliyeti haliyle çok yüksek olacaktır. Çünkü popüler bir mekanda bir reklamlarınızın olması bir prestij olacaktır. Ancak bebek ürünleri ile ilgilenmeyen kişiler için bu reklam çok çekici gelmeyecektir ama buradaki önemli nokta 100.000 Kişi…Yani reklamlarınıza bakayan biri içinde siz bu parayı ödüyor olacaksınız. Halbuki sosyal medya reklamları için bu dezavantaj geçerli değil. Sosyal medya reklamları ölçülebilir ve geleneksel reklamlara göre daha ekonomiktir. Yine bebek ürünleri satan mağazanın sosyal medya reklamlarını ele alalım. Bebek mağazası bebek ürünleri ile ilgilenebilecek bebek sahibi aileleri hedefleyebilir. Hatta satış yapmak istenen yerel bölgeyi Kızılay olarak bile seçebilirsiniz. Tüm buna ek olarak eğer ki reklamlara tıklama olursa siz reklam ödemesi yaparsınız.

Bu ve benzeri gibi birçok konuda sosyal medya artık birçok marka tarafından tercih edilir durumda.  Eğer sizde sosyal medya reklamları vermek isterseniz Başkent Ankara’da hizmete olan ve bir Ankara Sosyal Medya Ajansı olan WMS 360 Digital olarak markanız ile ilgili gerekli fizibilite çalışmalarının ardından sosyal medya reklamları ile markanıza prestij ve kazanç sağlayabiliriz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Cevap

  1. 3 Temmuz 2018

    […] sosyal medya yönetimi ciddi bir uzmanlık gerektiren iştir. Takip, emek ve tecrübe gerektirir. Ankara Sosyal Medya Ajanslarından WMS 360 Digital olarak sosyal medya hesap yönetiminlerin de […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir