Ankara Dijital Medya Ajansı Sizi Görünür Yapar

Ankara Dijital Medya Ajansı olarak kurulduğumuz günden buya birçok kurum kuruluş ve markalara hizmet verdik. 2011 yılında sosyal medya sitelerinin hayatımızda olduğu ancak bu kadar etkili olmadığı dönemlerde Ankara Dijital Medya Ajansı olarak kurulduk. Kurulduğumuz ilk günlerde sosyal medyayı ancak büyük markalar kullanmakta iken günümüzde KOBİ’lerin bu kadar sosyal medyayı kullanmıyorlardı.

Çoğu sosyal medya ajansının olduğu gibi bizde bir web tasarım ajansıydık. Halen birçok firmaya hizmet verdiğimiz bu web tasarım hizmeti aslında dijital medya’nın en temel iskeleti. Çünkü sosyal medya genellikle bir köprü görevi görmekte iken web siteleri kampanya, ürün/hizmet ve firma hakkında detaylı bilginin paylaşıldığı dijital bir platformdur.  Geniş bir yelpazede hizmet verdiğimizden dolayı 360 tam derece reklam ajansı olarak marka ismimizin sonuna 360’ı koyduk.

Dijital medya ajansları birçok konuda hizmet vermektedir. Sosyal medya yönetimi ,içerik üretimi ve yönetimi , Google SEO danışmanlığı , Google Adwors Reklamları, Facebook Reklamları ve İnstagram reklamları gibi birçok konuda markalara hizmet vermektedirler. Burada önemli olan husus doğru dijital medya ajansını seçmek. Dijital medya ajans seçimi çok hassas bir konudur. Çünkü alanında uzman olmayan belki de bu işi evden ek iş olarak yapan bir dijital medya uzmanına emanet etmek firmanız için en hayati hatalardan biri olabilir. Çünkü dijital medya ajansların bir diğer hizmeti ise sosyal medya kriz yönetimidir. Amatör bir dijital medya uzmanı yanlış bir hamle ile sosyal medya hesabınızda bir krize neden olabilir ve bu krizi yönetemezse marka itibarınıza zarar getirebilir. Bu örnekteki senaryo veya daha birçok senaryo üretilebilir. Siz siz olun sosyal medya hesaplarınızı yönetmiş olduğunuz dijital medya ajansını iyi araştırın.

Eğitimden Sağlığa birçok sektör ile başarılı sosyal medya hesapları yönetimi yapmış olan WMS 360 Digital Ankara Dijital Medya Ajansları arasında da belirli bir yere gelmiş kendini ispatlamış bir ekip ile çalışmaktadır. Dijital medya ile ilgili tüm soru ve yönetim talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir