Ankara Dijital Medya Ajansları

Ankara Sosyal Medya Ajansı sizlere her zaman sosyal medya alanında en iyi hizmeti sunmaktadır. Sosyal medya, son yirmi yılın büyük teknolojik gelişmelerine ve bunların günlük hayatımıza yansımalarına tanıklık ediyor. Uzmanlar, gelecek neslin iletişim alışkanlıklarını bilmenin gelecekte nasıl iletişim kuracaklarını tahmin etmemize yardımcı olacağı konusunda hemfikirdir. Bu çalışmada, gençlerin internet ve sosyal medyayı kullanma alışkanlıklarını teknoloji ile birey arasındaki ilişkiye dayalı olarak belirlemeyi amaçladık.

Hayatımızda Sosyal Medyanın Önemi

Ankara sosyal medya ajansı, öğrencilerin genel olarak sosyal medya kullanım alışkanlıklarını belirlemek amacıyla öğrencilerin sosyal ağlara yönelik tutum ve kullanım alışkanlıklarını sorgulamıştır. Bu genel amaç çerçevesinde öğrencilerin iletişim için tercih ettikleri ortamlar, internet araçlarının kullanımı ve internet kullanım sıklığı cinsiyet açısından da anlamlı bir farklılığın olup olmadıkları da araştırılmıştır. Araştırmaya ülkemizin farklı illerinden 4000’den fazla öğrenci gönüllü olarak katılmıştır. Çevrimiçi olarak yayınlanan anket iki bölümden oluşuyordu. Birinci bölümde ise öğrencilerin yaşları ve cinsiyetleri gibi demografik bilgiler ile internet kullanım bilgileri, ikinci bölümde ise sosyal medya kullanım alışkanlıklarına ulaşılmaya çalışılmıştır.

Ajansımızın Yapmış Olduğu Araştırma Sonucu!

Araştırma sonuçlarına göre, katılımcıların arkadaşları ile iletişim kurmak için telefonu tercih ettikleri görülüyor. Buna ek olarak, katılımcıların internet kullanımlarına ilişkin değerlendirmesi hem erkeklerin hem de kadınların kendilerini son derece yetkin bulduklarını gösterdi. En çok kullanmayı tercih ettikleri sosyal ağ aracının Facebook olduğunu söylediler. Öte yandan katılımcılar second life, pinterest, flicker gibi sosyal medya araçlarını kullanmadıklarını vurguladı. Son olarak, katılımcıların sosyal ağları kullanma amacını belirlemeye çalışıldı. Bu değerlendirme de, hem erkek hem de kız öğrencilerin arkadaşlarıyla iletişim kurma arzusunun sosyal ağlara girmenin temel nedeni olduğu gözlenmiştir.

Ankara sosyal medya ajansı bu araştırmayı sizin için yaptı ve sonuç olarak sosyal medya hayatımızın her anında olmazsa olmaz bir hale geldi. Ajansımız her zaman en iyi hizmeti sunarak size yardımcı olmaya çalışır. Ajansımız sizlerin memnun olması için profesyonel ekipleriyle çalışarak sizlere hizmet veriyor. Bundan dolayı ajansımız size her zaman müşteri memnuniyeti garantisini de vermektedir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir