Ankara Sosyal Medya Danışmanlığı Almak İçin Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

Ankara Sosyal Medya Danışmanlığı için arama ile birçok Ankara sosyal medya ajansını ulaşabilirsiniz. Ancak sosyal medya danışmalığı nedir ? Sosyal medya danışmanlık firmaları size hangi hizmetleri verecektir ? Bu makalemizde sizlere bu soruların cevaplarını açıklamaya çalışacağız.

Kurum ve kuruluşların, şirketlerin ürün/hizmet ve markalarını hedefledikleri kişilere ulaştırmak için gerekli sosyal medya hesaplarını kullanarak firmaların bu amaçlara ulaşmasını sağlayan hizmete sosyal medya danışmanlık hizmeti denir.

Sosyal Medya Danışmanlığı Hangi Hizmetleri İçerir ?

Markaların sosyal medya ile ile ilgili tüm reklam, tanıtım, pazarlama ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi sosyal medya alanına giren her şey sosyal medya danışmanlığı kapsamına girer. Sosyal medya danışmanlık kapsamına girecek hizmeti madde madde yazmak gerekirse ;

  • Sosyal medya hesaplarının açılması yada revize edilerek iyileştirilmesi ,
  • Belirlenen hedef kitlere ulaşmak için sosyal medya pazarlamasının yapılması
  • Markların geleneksel medya ile yaptıkları kampanyaları sosyal medya ile desteklenmesi,
  • İçerik planlaması ve içerik yönetimi,
  • Sosyal medyada kriz yönetimi
  • Hedeflere göre raporlama ve gelecek planlaması,
  • Sosyal medyada veri analizi.

Sosyal medya belirli kalıplar ile yapılacak bir konu değildir. Her firmanın kendine göre hedefleri, müşteri kitleleri gibi konularda farklılıkları vardır. Sosyal medya danışmanlığı da bu farklılıklara göre esnek hizmet vermeyi gerektirir. Misal bir kozmetik firması sosyal medya danışmanlığı ile bir eğitim firması sosyal medya danışmanlığı birbirinden çok farklıdır. Kozmetik için genellikle bayan hedef kitle ve belirli bir yaş aralığı seçebilirken, eğitim için karar veren kişiler velileri hedef olarak seçip onlara uygun seçimler yapmada fayda var.

Ankara sosyal medya danışmanlığı olarak sizlere sosyal medyada gerekli stratejilerin beraber kurulup yönetilmesi ve daha birçok konuda hizmet vermekten mutluluk duyarız. Her bütçeye hitap eden sosyal medya paketlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir