Twitter da kullanılması gereken on muazzam servis

Dünya’da milyonlarca kişinin kullandığı, en büyük sosyal medya platformlarından twitter’ın kullanıcıların hizmetine sunduğu servisleri sizin için derledik.

  1. Pablo by Buffer

Yapılan araştırmalara göre görsel kullanılarak desteklenen tweetler yüzde 150 daha fazla ilgi çekiyor. Bu doğrultuda kaliteli görseller hazırlamak isteyen için twitter’ın hizmete sunduğu  Pablo by buffer  görsel hazırlama sorunu çözmüş gibi gözüküyor.

Twitter’ın daha hazırladığı görsellerden seçim yaptıktan hemen sonra gerekli metin bölümüne istenidiğiniz tweet’i yazarak Twitter paylaşımı yapabiliyorsunuz. Bu servis sayesinde paylaşım yapacağınız görselin renk, font ve boyutu dilediğiniz şekilde biçimlendirebiliyorsunuz.

  1. Twindr

Daha önce benzer uygulamadan ilham alınarak hazırlanmış bir uygulama Twindr takip etmediklerinizi bir parmak hamlesi ile sol tarafa itmeniz yeterli. Yalnız Twindr uygulaması sadece AppStore’da mevcut.

  1. First Tweet

Çoğumuz merak etmişsizdir. Twitter’da  popüler olan hashtag’i ilk kim atmış veya bir anahtar kelimeyi twitter’da ilk kim kullandığını merak edenlerdenseniz bu uygulama tam sizin için. Merak ettiğiniz kelimeyi First Tweet’e yazarak, çıkan sonuçları inceleyebilirsiniz.

  1. Hubble

Belki trafikte, belki yoğun iş temposu ile daha sonraya ertelediğiniz linkleri sizde daha sonra tekrarlayan bir hizmet. Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey twitter hesabına giriş yaptıktan sonra e-mail almak istediği günü seçmek. Yapılması gereken bu kadar basit. Böylece ertelediğiniz tüm linkleri daha sonra bakabiliyorsunuz.

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir