Yeni İş Ortağınız ; Sosyal Medya Ajansı

Eğer sosyal medyada yer almak ve bu yönde bir araştırma içine girdiyseniz taşın altına elinizi sokmuşsunuzdur demektir. Çünkü sosyal medya faaliyetlerinden verim almak istiyorsanız bu ajans yetkili ve çalışanları ile sürekli bir iletişim ve işbirliği yapmanız yani işin kısası sizinde biraz emek göstermeniz gerekir.

Sizin buradaki göreviniz sosyal medya ajans çalışanlarına ufak ufak belli periyotlarda firmanız ile ilgili bilgiler vermeniz. Bu katıldığınız bir fuar, bir iş anlaşması, tamamladığınız bir proje veya yürüttüğüz bir sosyal kampanya olabilir. Burada önemli olan sosyal medya ajansı ile bağın kopmaması. Bir sosyal medya ajansı ile anlaştım nasıl olsa bu sosyal medya hesaplarım yürütülüyor ve benim sosyal medya imajım artıyor dememelisiniz. Sosyal medya ajansına verilen randevülere sadık kalarak sürekli sabit bir periyotta toplantılarınızı sürdürmelisiniz.

Bir de sosyal medya ajansına biraz güvenmeniz ve sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sosyal medya ajansınızın sizi, yaptığınız işi ve rakiplerinizi tanıması biraz zaman alabilir. Hemen bir fayda beklemeyin. Bunu bir süreye yayın ve bu konuyu sosyal medya ajansı ile görüşün.

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir